Participatiemogelijkheden

 

Vestingsteden

 
Vestingsteden die lid willen worden van de Vereniging Nederlandse Vestingsteden, kunnen voor meer informatie over bijvoorbeeld deelnamecriteria en kosten contact opnemen met het secretariaat.
 

Bedrijfsleven

 
Voor bedrijven zijn er verschillende manieren om te participeren in de verschillende activiteiten van de Nederlandse Vestingsteden. U kunt hierbij denken aan deelname in dag- of verblijfsarrangementen, waarmee extra bezoek aan en naamsbekendheid voor uw bedrijf gerealiseerd kan worden. Ook bestaan er mogelijkheden voor joint promotions en het afnemen van advertentieruimte op onze internetsite of ons drukwerk. Daarnaast staan wij altijd open voor uw eigen idee├źn. Deelname is onder meer interessant voor cafés, restaurants, aanbieders van verblijfsaccommodaties, musea, toeristische attracties en organisatoren van evenementen.


Organisaties en instellingen

 
Organisaties en instellingen, die activiteiten ontwikkelen die een binding hebben met de vestingsteden, het vestingverleden en/of de vestingbouw kunnen hun activiteiten soms onder de vlag van of met ondersteuning vanuit de Nederlandse Vestingsteden promoten. Ook andere vormen van ondersteuning door het projectmanagement behoren, afhankelijk van de activiteit, tot de mogelijkheden.
 

Particulieren

 
Graag treden wij in contact met enthousiaste vestingliefhebbers, die zich op welke wijze dan ook (willen) inzetten voor de Nederlandse Vestingsteden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan gidsen, tekstschrijvers, fotografen en ambassadeurs.