Arrangementen

Terug naar ontdekken

Ravenstein / Megen - Stadsgolf in Ravenstein

Stadsgolf Ravenstein

(tijdsduur +/- 3uur)

Ontvangst in het Raadhuis van Ravenstein
Onder het genot van koffie/thee en appelgebak luistert u naar een boeiende presentatie over het stadje Ravenstein en wordt er een film vertoond.
Daarna is het tijd voor actie!

Stadsgolf

Wat is stadsgolf eigenlijk? Stadsgolf is ook wel bekend onder de naam streetgolf. Lekker met een golfclub en speciale golfballen de meest onmogelijke plekken als golfbaan gebruiken. Met vrienden of collega’s een parcours lopen met een aantal holes waarbij wel geldt: veiligheid voorop. Gebruik makend van de bestaande hindernissen, zoals stadsmeubilair, telefooncellen, prullenbakken etc. loopt u een parcours van een aantal holes.
De speciale golfballen zijn minder hard en minder zwaar en halen maar de helft van de afstand van een gewone golfbal. Er wordt in kleine groepjes gespeeld. Er kan in principe altijd gespeeld worden, behalve bij zeer slechte weersomstandigheden (onweer).
Het huidige parcours bestaat uit 9 holes en voert langs de mooiste plekjes van Ravenstein. Inslaan gebeurt in een park onder begeleiding van een golfprofessional.
U gaat in groepen van maximaal 15 personen samen met een begeleider op pad. Waarbij twee- of drietallen samen spelen (best ball).

Prijsuitreiking
U ontvangt van ons een prijs voor het beste team.

Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Organisatiebureau ‘De Verrrijking’ Voor nadere informatie website: www.de-verrijking.nl

Kosten: €24,50 pp
Inclusief:

. koffie/thee met appelgebak bij ontvangst
. spelbegeleiding
. drankje voor onderweg
. prijs voor het beste team

Vanaf 10 personen

Dit arrangement kan worden uitgebreid met andere activiteiten in het arrangement Dagje Ravenstein.