Arrangementen

Terug naar ontdekken

Hulst - Fietsen in geuren en kleuren door het Land van Hulst

Prachtige kreken en natuurgebieden doorkruisen het Oost-Zeeuws-Vlaamse polderlandschap. De machtige Westerschelde is altijd dichtbij. Te midden van al dit natuurschoon liggen pittoreske stadjes en dorpjes, ieder met hun eigen charme en boeiend verleden. En vergeet het prachtige Vlaamse achterland niet! Cultuursteden zoals Brugge, Gent en Antwerpen liggen op een steenworp afstand.

Het Land van Hulst, een streek die Zeeuws is, maar waar vanuit het zuiden een Vlaamse wind waait. De invloed zorgt voor gemoedelijkheid en een Bourgondische sfeer. Tijden het driedaags grensoverschrijdend fietsarrangement geniet je van vele (Zeeuws-) Vlaamse verrassingen. Je belevenissen zijn grenzeloos!

 Driedaags grensoverschrijdend fietsarrangement

 Dag 1
  • Aankomst
  • Fietstocht ‘Land van Hulst’ (ca. 15 km)*
  • Overnachting

 Dag 2

  • Ontbijt
  • Fietstocht ‘Langs de Schelde’ (ongeveer 50 km)*. Deze tocht brengt je o.a. langs natuurgebied Groot Eiland, Fruitkwekerij Vereecken, de Westerschelde, de oude veerhaven van Perkpolder, het getijdenhaventje van Paal, een Watersnoodmonument en het Verdronken Land van Saeftinghe.
  • Overnachting

 Dag 3

  • Ontbijt
  • Fietstocht ‘Op strooptocht met Reynaert’ (ongeveer 50 km)*. Deze tocht brengt je o.a. langs de Clingse bossen, het Stropersbos, de kunstsite Verbeke Foundation, diverse musea zoals het Huis van de Evolutie, het krekengebied van Saleghem en Paardenmelkerij Van de Louisa.

* De afstanden van de fietstochten wijken per accommodatieadres iets af. Bij de reservering ontvang je de routebeschrijving.

 

Prijzen

Hotelarrangement         : € 96,25 p.p.
B&B-arrangement         : € 76,25 p.p.

 De prijzen zijn per persoon op basis van een tweepersoonskamer (met eigen sanitair) en geldig in 2010. De toeristenbelasting bedraagt € 0,50 p.p.p.n. en betaalt u ter plaatse. Eenpersoonsprijzen op aanvraag.

Het hotelarrangement is inclusief:

-       Welkomstdrankje
-       2x overnachting
-       2x ontbijt
-       2x lunchpakket*
-       1x driegangen diner
-       Informatiepakket met Fietsknooppuntenkaart Oost-Zeeuws-Vlaanderen, routebeschrijving van de drie fietstochten, tips en kortingsbonnen voor leuke en lekkere stops onderweg.
-       Administratie- en reserveringskosten

Het B&B arrangement is inclusief**:

-       Welkomstdrankje
-       2x overnachting
-       2x ontbijt
-       Informatiepakket met Fietsknooppuntenkaart Oost-Zeeuws-Vlaanderen, routebeschrijving van de drie fietstochten, tips en kortingsbonnen voor leuke en lekkere stops onderweg.
-       Adminstratie- en reserveringskosten

*   Bij verblijf in De Korenbeurs is een lunchpakket mogelijk tegen een vergoeding van € 7,50 p.p.p.d.

** Lunchpakket op aanvraag

Aankomst is dagelijks mogelijk van april t/m september 2010.
Fietshuur op aanvraag.
 
Informatie en boekingen:
VVV Hulst
T: 0114-315221
E: hulst@vvvzvl.nl