Arrangementen

Terug naar ontdekken

Bergen op Zoom - Groepsarrangementen in en rondom vestingstad Bergen op Zoom

Voor een gezellig dagje uit met uw gezelschap, biedt VVV Brabantse Wal diverse groepsdagtochten aan. Brabantse Wal Groepsarrangementen zijn er voor bedrijven, scholen, verenigingen en particulieren. Dus of u nu een teambuildingsdag, bedrijfsuitje, afscheidsfeestje, vrijgezellenparty of zelfs kinderfeestjes wilt organiseren; op de Brabantse Wal bent u aan het juiste adres. Verschillende activiteiten zijn met elkaar te combineren tot een compleet verzorgde dag. De medewerkers van VVV Brabantse Wal stellen dan ook graag met u een programma op maat samen.
 
Het landschap Brabantse Wal ligt in West-Brabant op de grens met Zeeland en Vlaanderen (België). Het gebied bestaat uit een grote verscheidenheid aan landschappen. Wilt u deze omgeving op een actieve manier verkennen? Dan staan er steps, fietsen en mountainbikes voor u klaar. Wilt u liever iets meer spanning beleven? Kruip dan in de huid van Sherlock Holmes door middel van een GPS-wandeling door de binnenstad. Voor de echte sportievelingen bieden wij golfen (indoor- en straatgolfen), indoorskien en –klimmen, Nordic Walking en verschillende outdoor activiteiten. Onthaasten en genieten van de natuur kan met diverse georganiseerde rondleidingen. Zoeken naar de tunnel op Moretusbos of wandelen door het Landschap van Allure in Mattemburgh.
 
Voor de cultuurliefhebbers worden er stadswandelingen georganiseerd door het historische centrum van de vestingstad Bergen op Zoom. In de Gertrudiskerk, Gevangenpoort, voormalige Synagoge, Oude Stadhuis en het Markiezenhof vertellen de gidsen over de historie. Sportievelingen kunnen de 183 treden van de Peperbus beklimmen voor een prachtig uitzicht over Bergen op Zoom.
 

Diverse creatieve workshops zoals pottenbakken, sieraden maken en Caribische dans laten de groep niet alleen genieten van de dag, maar het gezelschap ontdekt ook verborgen talenten. Na de nodige inspanning, wordt de groep gastvrij onthaald in verschillende horecagelegenheden. Genietend van de Bergse lekkernij Bastaert, van Brabantse koffietafels of een zelf bereid diner kan het gezelschap lekker napraten over de plezierige dag.

 
 

Benieuwd naar het complete groepsarrangementenaanbod met prijzen? Neem een kijkje op www.vvvbrabantsewal.nl of vraag vrijblijvend naar de groepsarrangementenbrochure. De medewerkers van VVV Brabantse Wal stellen graag een leuk programma met u samen.